Condiții de utilizare

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul magazincrismad implica acceptarea acestor termeni si conditii. Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

CRISMAD SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

CRISMAD SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Continutul site-ului magazincrismad (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea CRISMAD SRL si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul CRISMAD SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (acoperirea in totalitate a prejudiciului plus daune interese).

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate produsele comercializate de firma noastra sunt in conformitate cu legile in vigoare si corespund normelor si standardelor pentru care au fost create.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului magazincrismad sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul magazincrismad, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor magazincrismad si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Craiova, Romania.

CRISMAD SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului magazincrismad, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este de acord cu cele mentionate mai sus.
Continuă
Valute
Facebook